Videochat de acasa in Suceava

Daca vrei sa faci parte din echipa Lady Studio, poti face videochat de la tine de acasa sau de la noi din studio, in Suceava.

Avantajele acestui job de la tine de Acasa:
– Primesti un comision fix de 85% din totalul incasarilor de pe toate site-urile, indiferent de cate ore/zile ai fost logata pe aceste siteuri, indiferent de suma totala castigata de tine.
– Modelul isi fixeaza singur programul. Lucrand de acasa exista foarte multe lucruri care te distrag de la munca, lucruri precum televizorul mergand, alti oameni in acelasi spatiu etc. In general munca de acasa nu este nici pe departe la fel de productiva ca munca intr-un birou, indiferent de ceea ce faci, iar videochatul nu este o exceptie.

Avantajele de a face videochat din Suceava, din Studio:
– Primesti intre 60% si 70% comision din incasarile site-urilor pe care lucrezi.
– Bonus angajare 500 E.
– Pentru a castiga mai multi bani pe site-uri, primesti in fiecare luna cate o sedinta de machiaj realizata de o domnisoara make-up artist profesionista si o sedinta foto profesionala realizata de o domnisoara fotograf profesionista.
– Toate costurile sunt suportate de catre studio. Aceste costuri includ echipamente (calculator, camera video, internet), servicii precum contabilitate si administrare precum si taxe si comisioane percepute de catre banci pentru procesarea platilor.