Studio de videochat din Suceava

lady-studio-videochat-suceava-1Lady studio este un studio de videochat din Suceava special creat pentru a oferi modelelor cele mai bune conditii de lucru.
La noi in studio lucreaza numai fete. In acest studio de videochat din Suceava vei lucra in conditii de Siguranta 100%!
Protejand cu strictete identitatea tuturor modelelor si lucrand 100% Legal, acest studio a reusit, cu ajutorul a peste 5 ani de experienta, sa ajunga pe primele locuri in domeniul videochat din Suceava.

Programul este flexibil.Asta inseamna ca fiecare model isi face programul de lucru cum doreste in functie de timpul pe care il are disponibil.

Noi suntem studioul de videochat din Suceava cu cele mai mari Bonusuri de angajare: 1500 E bonus de angajare,bonusuri saptamanale si la finalul fiecarei saptamani.

Pentru a deveni membra a acestui studio, trebuie sa fii o prezenta placuta, sa ai intre 18 ani si 40 de ani si sa ai cunostinte de limba engleza sau franceza.

Dotarile studioului

Conceput de la inceput ca un spatiu care sa ofere maximum de confort, cladirea Standard pune la dispozitia modelelor sale urmatoarele facilitati:

– Spatii de lucru individuale.Fiecare model lucreaza in propria sa incapere personalizata, ce nu poate fi accesata in timpul sesiunilor live. Incaperile sunt decorate si iluminate profesional pentru a asigura o imagine cat mai buna pe camera.

– Camere video de cea mai buna calitate.Studioul este echipat cu camere recunoscute ca fiind cele mai bune in domeniu, calitatea imaginii fiind exceptionala.

– Monitoare mari de 22″.Conversatiile de pe monitor se pot citi chiar si de la 3-4 metri distanta in acest fel modelul avand o mult mai mare libertate de miscare.

– Parcare rezervata pentru modele.Punem la dispozitia modelelor locuri de parcare pazite.

– Vestiare complet echipate.Fiecare model beneficiaza de propriul spatiu de stocare a efectelor personale, console de machiaj si spatii pentru schimbat hainele.

Iti doresti si tu aceleasi lucruri? Suna acum la numarul de telefon 0741 423 343 pentru a fixa un interviu in Suceava, la sediul studioului de videochat!