ce-este-videochatul

Ce este videochatul si care sunt lucrurile pe care trebuie sa le cunosti despre acesta?

Videochatul este o activitate din ce in ce mai populara, nu doar in Romania, ci in intreaga lume. Blamata de foarte multe persoana si iubita de altele, aceasta activitate poate sa genereze venituri substantiale, sa lege prietenii si sa faca persoane din colturi diferite ale lumii.

Ce este, de fapt, videochatul?

Activitatea de videochat este simpla comunicare video intre doua persoane. Odata cu aparitia internetului si odata cu aparitia camerelor web, aceasta activitate a inceput sa aiba mai multe ramuri. Exista videochat intre persoanele cunoscute, exista videochat intre persoanele care vor sa se cunoasca si exista videochat erotic, in care una dintre persoanele din fata camerelor sau chiar ambele se dezbraca.

Cat de legal este videochatul?

Activitatea de videochat este 100% legala, chiar si atunci cand este vorba despre videochat nude. Motivul este simplu: Videochatul nu reprezinta prostitutie si modelele nu trebuie sa ia contact cu absolut nimeni in timpul reprezentatiei.
Studiourile mari de videochat din Romania respecta in totalitate legislatia in vigoare, platesc taxe la stat si ofera siguranta pentru fiecare model in parte. Astfel, daca vrei sa incepi activitatea de videochat, nu trebuie sa iti faci probleme in ceea ce priveste legalitatea.

Care sunt criteriile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a fi model videochat?

Este clar ca nu oricine poate sa fie model videochat. De regula, persoanele care practica o astfel de meserie se incadreaza in niste standarde bine conturate. Spre exemplu, o doamna sau o domnisoara cu o astfel de meserie are, de regula, pana in 35 de ani, este foarte bine ingrijita si este dezinvolta. De asemenea, stie bine o limba straina, poate sa comunice cu usurinta cu persoanele straine si are cunostinte vaste de persuasiune. Mai presus de toate, un model videochat este o persoana pasionata de ceea ce face.