De ce sa faci videochat?

Videochatul este un domeniu tabu pentru foarte multi oameni. Cu toate astea, reprezinta o activitate extrem de apreciata de cei care o practica, ce vine cu o multime de avantaje. Daca esti o persoana dezinhibata, care iubeste sa vorbeasca cu cei din jur, iubeste sa cunoasca oameni si sa castige bani intr-un mod relaxat, trebuie sa cunosti toate motivele pentru care este bine sa faci videochat:
– Este o meserie banoasa. Primul argument pentru o astfel de meserie este, fara doar si poate, partea financiara. Un model de videochat bun poate sa castige pana la cateva mii de euro in fiecare luna iar un model incepator poate sa castige incepand de la 500 de euro. Dat fiind faptul ca in Romania, salariul mediu nu depaseste 500 de euro, este un bun punct de pornire.
– Este o meserie relaxanta. Stresul este ultima problema pe care o poti avea lucrand ca model videochat. Tot ceea ce trebuie sa faci intreaga zi este sa vorbesti cu oameni din intreaga lume.
– Este o meserie 100% legala. Daca in cazul companiilor mici si mijlocii, salariile sunt platite, de regula, jumatate in mod legal si jumatate la negru, in cazul videochatului vei obtine toate beneficiile unui angajat. Vei plati contributii la stat, te vei putea bucura de asigurare medicala si te vei putea bucura de o viitoare pensie.

Ce trebuie sa stii pentru a putea face videochat?

In principiu, oricine poate avea o astfel de meserie. Nu trebuie sa ai un anumit aspect fizic si nu trebuie sa ai cunostinte foarte vaste intr-un domeniu. Cu toate astea, este esential sa fii o persoana cat mai ingrijita, este indicat sa ai abilitati bune de comunicare si sa poti vorbi limbi straine si este cat se poate de important sa fii o persoana muncitoare. Chiar daca meseria de model videochat nu este una grea, aceasta necesita munca si ambitie pentru a genera succes.

Read More

Cum alegi un studio de videochat?

camera-videochat-suceava-3

Daca ideea de a lucra intr-un studio de videochat ti se pare buna iar faptul ca vei castiga o multime de bani este foarte tentant pentru tine, atunci este clar ca trebuie sa te apuci de treaba. Munca intr-un studio de videochat este extrem de placuta si poate aduce o multime de beneficii oricarui model. Singurele conditii sunt gasirea unui studio de buna calitate si ambitia de a deveni un model din ce in ce mai bun.

Cum alegi, asadar, studioul de videochat?

Oferta este foarte mare iar numarul modelelor nu este chiar atat de satisfacator precum ai crede, asadar, atunci cand esti in cautarea unui studio de videochat, poti face acea alegere care sa iti convina intr-u totul. Exista cateva criterii recomandate de cei care fac angajari videochat, esentiale de care trebuie sa tii cont:
– Alege un studio legal. Legalitatea este principalul criteriu pe care trebuie sa il iei in calcul. Studioul pentru care ai optat trebuie sa iti ofere contract de munca, trebuie sa treaca tot salariul pe acesta si sa iti plateasca contributiile sociale. In caz contrar, este bine sa cauti mai departe.
– Alege un studio care sa iti placa. Odata ce ai ajuns la interviu, impresia lasata de studio trebuie sa fie una impecabila. Este esential sa iti placa de colegi si de colege, sa iti placa modul in care este amenajat studioul si sa iti placa atmosfera. In cazul in care nu iti place, nu are rost sa stai.
– Alege un studio care iti poate oferi training. Daca esti un model incepator, este bine sa beneficiezi de un training, unde poti invata care sunt cele mai bune solutii pentru a face bani. Cauta sa lucrezi intr-un studio mare, care iti poate oferi trainingul de care ai nevoie si care iti poate asigura sansa unei evolutii in timp.

Read More

Ce este videochatul si care sunt lucrurile pe care trebuie sa le cunosti despre acesta?

ce-este-videochatul

Videochatul este o activitate din ce in ce mai populara, nu doar in Romania, ci in intreaga lume. Blamata de foarte multe persoana si iubita de altele, aceasta activitate poate sa genereze venituri substantiale, sa lege prietenii si sa faca persoane din colturi diferite ale lumii.

Ce este, de fapt, videochatul?

Activitatea de videochat este simpla comunicare video intre doua persoane. Odata cu aparitia internetului si odata cu aparitia camerelor web, aceasta activitate a inceput sa aiba mai multe ramuri. Exista videochat intre persoanele cunoscute, exista videochat intre persoanele care vor sa se cunoasca si exista videochat erotic, in care una dintre persoanele din fata camerelor sau chiar ambele se dezbraca.

Cat de legal este videochatul?

Activitatea de videochat este 100% legala, chiar si atunci cand este vorba despre videochat nude. Motivul este simplu: Videochatul nu reprezinta prostitutie si modelele nu trebuie sa ia contact cu absolut nimeni in timpul reprezentatiei.
Studiourile mari de videochat din Romania respecta in totalitate legislatia in vigoare, platesc taxe la stat si ofera siguranta pentru fiecare model in parte. Astfel, daca vrei sa incepi activitatea de videochat, nu trebuie sa iti faci probleme in ceea ce priveste legalitatea.

Care sunt criteriile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a fi model videochat?

Este clar ca nu oricine poate sa fie model videochat. De regula, persoanele care practica o astfel de meserie se incadreaza in niste standarde bine conturate. Spre exemplu, o doamna sau o domnisoara cu o astfel de meserie are, de regula, pana in 35 de ani, este foarte bine ingrijita si este dezinvolta. De asemenea, stie bine o limba straina, poate sa comunice cu usurinta cu persoanele straine si are cunostinte vaste de persuasiune. Mai presus de toate, un model videochat este o persoana pasionata de ceea ce face.

Read More